Theater

Evenementen

Theater

Ben je op zoek naar bedrijfstheater voor je event? Of heb je interesse in een persoonlijke mini talkshow? Meer weten over theatervoorstellingen of workshops op maat voor uw evenement?

“Weet wat er speelt”

Bedrijfstheater

Zoekt u een verrassende, interactieve opening of afsluiter van uw evenement? Wij spelen een cabaretvoorstelling op maat.

Wat kan je verwachten? Een show van 30-90 minuten door 2, 3 of 4 acteurs en een muzikant. We houden gesprekjes met het publiek over het thema van de dag, we belichten dilemma’s, inzichten of herkenbare situaties in een scène of we maken er ter plekke een liedje over. Vaak ligt de nadruk op leren en leerrendement, verandering, of een specifiek thema zoals gender. We kunnen tijdens de show ook eenvoudige grappige oefeningen doen met de deelnemers, waardoor ze samen in gesprek raken, of al spelend iets nieuws leren.

We kunnen ook uw medewerkers in een workshop klaarstomen om met hen ter plekke een eigen korte voorstelling te creëren

Bedrijfstheater iets voor jouw evenement?

Instant Column: een micro talkshow met “Matthijs en Nico” 

Dit is een razendsnelle micro talkshow, in de vorm van een persiflage op De Wereld Draait Door. Het publiek schuift alleen of in tweetallen aan tafel voor een verrassend interview. Plotseling blijken de deelnemers bijzondere artiesten, die zichzelf en elkaar verbazen met hun creativiteit. Ter plekke wordt er een spoken word column voor je opgedragen à la Nico Dijkshoorn. Voor jou, over jou. Met een lach of een traan, of een schouder ophalon. Wie zal het zeggon? Na 8 minuten ga je lachend van tafel en schuift de volgende “artiest” aan.

Voor wie:
Evenementen, feestjes, overal waar je mensen op een vrolijke manier wil prikkelen om hun creatieve ideeën te ontdekken. De interviewer of de spoken word artiest zijn ook los van elkaar in te huren.

Duur:
8 – 10 minuten per deelnemer. Deze act wordt altijd live gemaakt, maar kan ook online plaatsvinden, als een tv format. Engels is ook mogelijk.

Resultaten:
het publiek staat in de spotlight, je creativiteit wordt geprikkeld, en je krijgt je persoonlijke column

 

Wil je ook een persoonlijke micro talkshow ?

Met haar zonder hem 

Theater door / voor / over vrouwen

Met Haar Zonder Hem speelt improvisatietheater. Door vrouwen, over vrouwen én mannen, voor iedereen. In onze voorstellingen spelen we met de verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen. We nodigen vaak mannentheatergroepen uit op het podium. We werken ook regelmatig samen met sprekers rond een thema, zoals

 • Vrouwen in de popmuziek door popprofessor Joost Augusteijn
 • Seksen op de werkvloer door Saskia Paulissen.

Met Haar Zonder Hem geeft theatervoorstellingen of workshops op maat voor uw evenement. Dit kan ook online en in het Engels. Kijk voor prijzen en ideeën op www.methaarzonderhem.nl

Voorbeelden van onze workshops aan vrouwennetwerken en theatergroepen zijn:

   • Jezelf én samen spelen : jezelf durven laten zien, samenwerken en samen creatief denken & doen.
   • Lachen en lef : stretch je comfortzone, daag jezelf en je medespeler uit, wees veranderfit en faalmoedig
   • Vrouw op de Vloer: benut je eigenheid en kracht en doorbreek vaste patronen