Blog List

Travel

Journal

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Theatersport boosterdag

Theatersport boosterdag Boost je theatersportgames in 1 dag! Voor beginnende improteams bieden we een supergezellige workshopdag met minitoernooi op zondag 24 maart in Theater ZIMIHC Wittevrouwen in Utrecht, 12:00-21:30u. De aanleiding is het aankomende Nederlandse Theatersporttoernooi, waaraan veel beginnende groepen meedoen. Laten we gezamenlijk voorbereiden en elkaar leren kennen. Ook groepen en individuen die niet met het NTT meedoen zijn welkom. Schrijf je in met je (NTT) team en breng een lijstje mee met games die jullie willen oefenen. Als […]

Continue Reading

Improvisatieworkshop voor teams

Improviseren is dé 21e eeuwse vaardigheid voor teams. Ervaar hoe je positief kan kijken naar veranderingen. Een workshop vol spelen, leren en lachen.

Continue Reading

Online en hybride trainingen

Hoe faciliteer je een hybride of online training of bijeenkomst? Denk aan de techniek, de faciliteiten, maar ook een andere manier van presenteren, interactie en tools.

Continue Reading